10 Temmuz 2024, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan NSTO Liderler Zirvesi için ABD'ye gitti. Vaşington'da kalacağı otelin önünde coşku ile karşılandı Erdoğan. Ahıska Türkleri yine Cumhurbaşkanını yalnız bırakmadı. Erdoğan önce NATO'nun 75. Yılı anma etkinliklerine katıldı. Liderlerden ilk toplu fotoğraf karesi de yine o programdan geldi. Sonrasında yoğun bir diplomasi trafiği başladı.

**

SHP'nin 14 yıl sonra yeniden siyaset sahnesine dönmesi CHP'yi karıştırdı. SHP'nin kurulmasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun etkili olduğu iddiası ortaya atıldı. O iddiayla ilgili CHP'li vekillerden de son derece ihtiyatlı açıklamalar geldi.

**

Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Milyonlarca emekli merakla bu sorunun cevabını bekliyor. Akşam saatlerinde gelen haber bu soruya bir yanıt olabilir. AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler konuştu; "Emekliye seyyanen artış zor" diyor Güler. Ancak en düşük emekli aylığı, yani 10 bin TL maaş alan emekliler için bir çalışma olacağını da doğruladı. Hükümet kaynakları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yapacağı toplantıyı konuşuyor.

**

İsrail, Gazze'de bir insanlık suçuna daha imza attı. Yerinden edilen sivillerin sığındığı bir okul, bombaların hedefi oldu. Hem de gençler bahçede futbol oynarken.

**

Futbol dünyasının ünlü isimlerinden fon adı altında milyonlarca dolar toplayan Seçil Erzan'ın alıkoyduğu iddialarıyla anıldı. Erzan'ın şikâyetiyle başlatılan soruşturmada banka müdürü Hakan Ateş'in verdiği ifade ortaya çıktı.

**

Neslim Güngen ve eşi İnaç Güngen Yeni Polatgiller' olarak gündeme bomba gibi düştü! Çift gözaltına alınırken operasyonda ele geçenler bugün sergiye çıktı!

**

Adnan Oktar'ın cezası onandı. Yargıtay birinci ceza dairesi, Adnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezasını onadı. Örgüt üyeleri hakkında verilen hükümler de kesinleşmiş oldu.

**

Yüzde 25'lik zam sınırı kaldırıldı, ev sahipleri, fahiş artışlar ve peşe peşe sıralanan şartlarla kiracılarının karşısına çıktı.

**

Kafe ve restoranlarla ilgili de yüksek fiyat tartışması var bir süredir gündemde. Fahiş zamlar, özellikle tatil beldelerinde arşa çıkmış vaziyette. Ve bazı mekanlar bu nedenle sinek avlıyor desek yanlış olmaz. Müşteri çekmek için yeni yol arayışları da var. En dikkat çekeni, dublör müşteri kullanmak.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN