6 Eylül 2024, Cuma 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

Annesinin ölümünü şüpheli bulan evlat canlı yayında... 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

53 yaşındaki Mehmet Yörük, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Canlı yayında cinayet itirafı gelmiş, merhumun ölümünden sorumlu tutulan eş Sebile Hanım, üfürükçü Mustafa'nın hazırladığı suyu eşine içirdiğini ve eşinin bu şekilde öldüğünü itiraf etmişti. Cinayet itirafının ardından Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ekipler stüdyoya gelerek Sebile Hanım ve sevgilisi olduğu iddia edilen üfürükçü Mustafa'yı canlı yayında göz altına almıştı. Bugün yeni bir gelişme yaşandı. Sebile Yörük ve Mustafa Samagan adliyeye sevk edildi.

Sertifikalı üfürükçünün eşi de mi öldürüldü? ''Rahatsızlanan eşini hastaneye götürmek yerine ormanlık alanda bekletti''

Osman Bey baldızı Rasime'nin Sebile ve Mustafa ilişkisini bildiği halde sustuğunu her şeye göz yummak zorunda kaldığını anlattı. Osman Keleş, "çocuk, Mustafa'nın hazırladığı sudan şüpheleniyor bunu inceletmek için alıyor. Mustafa bundan şüphelenip çocuğunu dövüyor. Suyu da çöpe atıyor. Bünyamin çok şey biliyor.'' dedi.

Mehmet Yörük çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü. ''Üfürükçü, 2 yıl önce çalıştığım çiftlikten tarım ilacı aldı''

Ali Bey, bu ilacın satışının kanunen yasak olduğunu, Mustafa'nın ise 2 yıl önce çiftlikte bu ilacı görüp (1 litre) çaldığını anlattı. Bünyamin Bey annesinin mezarının açılmasını istediğini ama programa tek başına geldiğini arkasında bir kişinin bile olmadığını söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN