27 Ağustos 2024, Salı 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Ankara-Şam hattında, ılımlı mesajlarla başlayan normalleşme sürecinde önemli bir eşik daha geçildi. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, sürecin artık somut adımlarla ilerlemesine kapı açan mesajlarını, meclise hitabında verdi. Görüşmelerin başlaması için, "Türk askerinin Suriye topraklarından çekilmesi ön şart değil" dedi.

**

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde; ana muhalefet partisi vardı. CHP'nin Malazgirt zaferi ile büyük taarruz kutlamalarını birbiriyle rekabet ettirmek istediğini vurgulayan Bahçeli, tarihe ve millete saygısızlık yapıldığına dikkat çekti.

**

Yaklaşan kurultayda, sadece tüzük görüşülecek ama CHP'deki kulislerde bunun çok daha fazlası konuşuluyor. CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla Ekrem İmamoğlu'nun buluşmasının ardından, bir hamle de Özgür Özel'den geldi. Özel, partisinin eski liderlerinden Altan Öymen, Hikmet Çetin ile SHP'nin eski genel başkanı Murat Karayalçın'la bir araya geldi.

**

Her fırsatta Mehmetçiğin terörle mücadele operasyonlarını durdurmaya çalışan DEM Parti'den yine benzer bir açıklama var. DEM Parti grup başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, MİT'in geçen hafta Irak'ta öldürdüğü teröristlere sahip çıkarak güvenlik güçlerimizi hedef aldı.

**

Siyonistler ağzındaki baklayı çıkardı. Ulusal Güvenlik Bakanı İtamar Ben Gvir'in "Mescid-i Aksa'ya sinagog inşa edelim" çağrısı, İsrail'i bile karıştırdı.

**

İstanbul Boğazı'ndaki skandalla ilgili, Büyükşehir Belediyesi'nin, talana bile bile göz yumduğunu ortaya koyan belgelere yenileri eklendi. Aslında bölgede birkaç ay arayla çekilen bu iki fotoğrafa bakmak bile yeterli bunu anlamak için. Onlarca ağacın kesildiği apaçık ortada. Peki, bu noktaya nasıl gelindi?

**

Hatay'da 13 yaşındaki Göktuğ Kaplan, ablası ve arkadaşıyla korku evine gitti. Amaç zifiri karanlıkta odadan çıkış yolunu bulmaktı. O sırada 13 yaşındaki Göktuğ korkudan baygınlık geçirdi.

**

Merhum oyuncu Haldun Boysan, gerek sinemada gerekse dizilerde hayat verdiği karakterlerle çok sevildi, unutulmazlar arasına girdi. Boysan, aramızdan ayrılalı 4 yıl oldu. Bugünlerde sosyal medyada fotoğrafı ortaya çıkan bir bebek de ona çok benziyor. Bebeğin adı Miran Ege...

**

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının, pazar günü kapalı olması kararı 1 Temmuz'da uygulanmaya başlamıştı. Hem müşterilerden hem de esnaftan gelen talep üzerine, Ticaret Bakanlığı yeni bir düzenleme yaptı. Kuaför ve güzellik salonları artık pazar günleri açık olacak. Berberler ise yasağa uymaya devam edecek.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN