5 Eylül 2024, Perşembe 16:00

Esra Erol'da

Esra Erol'da atv ekranlarında.

Esra Erol'da bugün;

20 günlükken evlat edinilen 24 yaşındaki Efkan Erdoğan, biyolojik ailesini aramak için Esra Erol'un kapısını çalmıştı. 24 yıllık mucize Esra Erol'da gerçek oldu. Efkan'ın biyolojik ailesi bulundu. Doğuran anne Elvaniye Hanım dün stüdyoya geldi ve hasret sona erdi.

Mehmet Bey'in büyük kızı Sedef tarafından dolandırılma hikayesi herkesi şaşkınlığa uğrattı. Sedef'in fake hesaptan başka bir kadınmış gibi babasıyla konuştuğu ve onu dolandırdığı ortaya çıktı. Anne, baba ve Sedef canlı yayında yüzleşti. Saf biri olduğunu söyleyen Mehmet Bey daha önce de dolandırıldığını söyledi. Mehmet Bey kızı Sedef'i affettiğini, kendisinin de gençken çok hatalar yaptığını ama bu tarz bir hata yapmadığını, Sedef'in yaptığının çok yanlış olduğunu belirtti.

Beyza Hanım, altı ay önce dini nikah kıydıkları iki yıllık sevgilisi Mustafa Serhat Batur tarafından resmi nikah vaadiyle kandırıldığını söyleyerek programa başvurdu. Beyza, Mustafa'ya "Benimle evleneceksin" diyerek baskı yaptı. Ayşe Hanım Mustafa'nın kararsızlıklarından sıkıldığını, onun kızıyla evlenmesini istediğini söyledi. Esra Erol daha dün Ayşe Hanım'ın "kızımın Mustafa ile evlenmesini istemiyorum" derken bugün fikir değiştirdiğini söyledi. Beyza, Mustafa'ya şiddet uyguladığını itiraf etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN