23 Temmuz 2024, Salı 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaisine Ankara'da devam etti bugün. Erzurum Kongresi'nin 105. yıl dönümü için yayınladığı mesajda; "Bugün de devlet ve millet olarak, aynı ilkeler doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz" dedi. Sonra, partisinin en üst karar organını, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu topladı. Toplantı sürerken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik çıktı kameraların karşısına. Sokak hayvanları düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı, CHP'den gelen eleştirilere yanıt verdi. "Arzumuz, sokaklarımızın güvenli hale gelmesidir" cümlesini kurdu.

**

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi bugün. Joe Biden'ın ABD'deki başkanlık yarışından çekilmesinden başıboş köpeklerle ilgili yasaya kadar birçok gündem başlığını değerlendirdi. "Biden'ın gidişi bir müjdedir. Netanyahu'nun gidişi de ikinci müjde olacaktır" dedi.

**

Biden'ın çekilmesinin ardından yerine aday gösterdiği Kamala Herris, demokratların son umudu oldu. Yeterli delege sayısına ulaşan başkan yardımcısı için artık geri dönüş yok. "Son umut" kendini bağışlarda da gösterdi. Biden'a karşı olan seçmen Herris'e 24 saatte 81 milyon dolar bağış yaptı. Bu aynı zamanda bir rekor...

**

İzmir Çiğli Belediyesi'nden haksız yere işten çıkarılan işçiler, soluğu CHP Genel Merkezi'nde almıştı. Eylemde bir hafta geride kaldı. Tam bir haftadır gece-gündüz demeden parti binasının karşısındaki kaldırımda seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Ancak genel merkezde onları duyan yok.

**

Mesaiden çıkan Ankaralılar için dün akşam eve dönüş kelimenin tam anlamıyla çile oldu. Kızılay-Koru metrosu arızalandı ve seferler durdu. Üstüne bir de otobüsler yetersiz kalınca duraklarda izdiham çıktı.

**

Köprü korkuluklarını kırarak baraj gölüne düşen bu otomobil, 4 kişilik Aydoğmuş ailesine mezar olmuştu. Kazanın vahameti olay anına ilişkin görüntülerde saklıydı.

**

İstanbul'un yanı başında cennet Kırklareli; oksijen deposu ormanları, dört bir yanda akan dereleri, huzur dolu ortamı ile ziyaretçileri hayran bırakıyor.

**

Sokakta, toplu taşımada, ya da herhangi bir mekanda. Nerede çocuk görsek beraberinde gördüğümüz bir şey daha var, tablet... Artık adeta ayrılmaz ikili oldu çocuklar ve tabletler.. Ve bu durum çocuklarda ekran bağımlılığını da beraberinde getirdi.

**

Son günlerde güneş kremleriyle ilgili uzman görüşleri ikiye ayrılmış durumda. Kimi "D-vitamini emilimini engelliyor" diyor, kimi de "Mutlaka kullanın" diyerek tavsiye veriyor. Aslında, güneşin zararlı ışınlarından koruyan doğal alternatifler de var. Onlardan biri de propolis.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN