28 Ekim 2024, Pazartesi 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Kabine toplantısı az önce sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik mesajlar verdi toplantı sonrası. Savunma sanayiinin merkez üssü TUSAŞ'a yapılan terör saldırısı için "Zamanlaması manidar" dedi. "Bu alçak saldırı ile verilmek istenen mesajları buruşturup çöpe attık" diye devam etti. Erdoğan bir kez daha "Terörsüz Türkiye" hedefinde kararlılığın altını çizerken ekonomik göstergelerdeki olumlu gidişatın sürdüğünü de sözlerine ekledi.

**

MHP lideri Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayınladı. "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kürt sorunu yoktur. Asla da olmayacaktır" cümlesi öne çıktı mesajda. MHP lideri, DEM Parti'ye uzattığı elin ve İmralı çağrısının doğru anlaşılması gerektiğine de vurgu yaptı. "Geri adım yok" dedi.

**

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, İYİ Parti'den zehir zemberek sözlerle istifa eden Yavuz A��ıralioğlu, yeni bir parti kuracağının sinyallerini veriyordu bir süredir. Beklenen adım geldi. Adı; Anahtar Parti. Türkiye'nin 157'inci partisi olarak siyasi hayatına başladı.

**

Türkiye, yenidoğan çetesi ve bebek cinayetlerini konuşurken benzer bir haber Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden geldi. İddia şu: yedi bebeğin mamasına, su yerine alkol karıştırdılar. 20 günlük bir Mihrimah Toymuradov, ne yazık ki hayatını kaybetti. Altı bebek de entübe halde, iyileşmeyi bekliyor.

**

Yenidoğan çetesi üyeleri, 18 Kasım'da hakim karşısına çıkacak. Çetenin on iki bebeğin ölümüne sebep olduğu iddia ediliyordu. Ancak skandala dair detaylar ortaya çıktıkça, geçmişte o hastanelerde dünyaya gelen bebeklerin aileleri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Öyle ki, şu ana kadar bebeklerinin ölümünden şüphelenen 350 ailenin şikayeti var. Onlardan biri olan Esmer ailesi, yaşadıklarını atv Haber'e anlattı.

**

Dünyalar güzeli Narin'in ölümüne ilişkin davaya artık günler kaldı. Annesi, abisi, amcası ve itirafçı komşunun yargılanacağı dava öncesinde abi Baran Güran, atv Haber'den Özlem Aktay'a özel açıklamalar yaptı. Katilin bulunmasını en çok kendilerinin istediğini söyledi. Bu röportajın ardından ise, yargılanan aile üyelerine destek veren sosyal medya mesajları paylaştı. Ardından da tepkiler üzerine sildi.

**

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor. Kayıt dışının önünü kesmek isteyen Maliye Bakanlığı, 7 bin lira ve üstü ödemeler için banka ya da kredi kartı ödemesi zorunluluğu getirdi. Yani artık her ödeme devletin yakın markajı altında olacak. Peki kredi veya banka kartı olmayanlar ne yapacak? İşte bu ve benzeri soruların cevabı ise haberimizde.

**

İkinci el araç alırken, mutlaka güvenilir bir ekspertiz firmasından destek almak artık çok daha önemli. Çok sayıda mağduriyet var çünkü yaşanan. Araçların kilometrelerinin düşürülmesi; en sık rastladığımız hile. Dolandırıcılar bunu, bir adım daha öteye taşıdı. Bakın ne yaptılar.

**

İstanbul polisi, trafikte sık sık gördüğümüz çakarlı araçlardan birini durdurdu. Durdurulan araçtaki genç 18 yaşındaydı ama polis olduğunda ısrarlıydı. Bakın, sonrasında neler yaşandı.

**

Gıda hilelerinin üzerine giden Tarım Bakanlığı'nın son uyarısı; kıymayla ilgili oldu. Tüketicileri hazır kıyma almamaları yönünde uyaran bakanlık, "Etin, makineden çekildiği görülerek, kıyma alınsın" açıklaması yaptı. Bizim bu konuda yaptığımız araştırmalar da paketli satılan kıymalarda ciddi oranda hile olduğunu ortaya koydu. Fotoğrafları görünce gözlerinize inanamayacaksınız...

**

32 yaşındaki Ali Can Demirci, arkadaşlarıyla birlikte gittiği, Antalya-Konyaaltı sahilinde şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Oğlunun öldürüldüğünü düşünen anne bir kez daha Müge Anlı stüdyosundaydı. Suçladığı isimler de öyle. Bakın neler yaşandı?

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN