20 Temmuz 2024, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Terörle mücadelede bir kahraman daha canını siper etti. Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan ebediyete dualarla uğurlandı.

**

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümünde devletin zirvesi Lefkoşa'ya çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve çok sayıda siyasi isim eşlik etti. Cumhurbaşkanı, yavru vatandaki konuşmasında; dünyaya şu mesajı verdi; "Kıbrıs bizim gözbebeğimiz, adada federal bir çözüm mümkün değil!"... Üstüne basa basa 'iki devletli çözüm' dedi Erdoğan, "Kalıcı barış için hazırız" cümlesini kurdu.

**

CHP'deki karışıklık devam ediyor. Hatta yol arkadaşları arasında çatlak var diyebiliriz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İmamoğlu arasında da ipler gerildi bu kez. İmamoğlu, Başkent'te düzenlenen törene geç kalınca konuşma sıralaması değişti. Yavaş, Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasını dinlemeden alandan ayrıldı. İmamoğlu, Yavaş'a imalı bir göndermede bulundu.

**

Enflasyona karşı savaş açan Türkiye'nin son dönemdeki kritik adımları küresel ekonomide pozitif yankı bulmaya devam ediyor. On bir yıl sonra bir ilke imza atan uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu iki kademe birden yükseltti.

**

İstanbul-Sarıyer'de bir çocuk babası Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olmuş, annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılmıştı Timur Cihantimur.. Tutuklanan zanlı, sevk edildiği Amerika'daki cezaevinde telefon sırası beklerken mahkumların saldırısına uğradı. Dudağı patlayan Cihantimur'un dişleri kırıldı.

**

Meteoroloji Karadeniz bölgesi için sel ve heyelan alarmı vermişti. Ve beklenen o sağanak, epey etkili geldi. Özellikle Giresun için. Heyelan; önce bir köprüyü, ardından üç katlı evi yıktı.

**

Asrın felaketinde Gaziantep'de bulunan Furkan Apartmanı yıkılmış, 51 kişi hayatını kaybetmişti. Furkan Apartmanı davasından karar çıktı. Dava sonucu, aileler için ikinci yıkım oldu.

**

Çam kozalağı pekmezi, koah, astım, mide ve karaciğer hastalarına da fayda sağlıyor. Ama bir de işin emek kısmı var ki; çok büyük. Bin bir zahmet ile hazırlanıyor kozalak pekmezi. Karabük- Eskipazar'ın yaylalarından toplanıyor ve 20 saat dev kazanlarda kaynatılıyor.

**

Kuaför, berber ve güzellik salonları artık salı yerine pazar günleri kapalı. Gelin adaylarından karara tepki var. Çünkü dünya evine girmek için pazar gününü seçenler, en mutlu günlerinde kara kara ne yapacaklarını düşünüyorlar. Hatta bu yüzünden nikah tarihini değiştirenler bile var.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN