19 Temmuz 2024, Cuma 19:00

atv Ana Haber

Restorasyonu tamamlanan Yıldız Sarayı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görkemli bir tören ile açıldı. Erdoğan, konuşmasında Yıldız Sarayı'nın sıradan bir eser olmadığını vurguladı ve tarihi değerlerin önemine dikkat çekti.

**

Göreve geldiği günden beri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gizli çekişme yaşayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, sıkıntılı bir süreç bekliyor. Çünkü; İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı riske girmesin diye çoktan çalışmalara başladığı konuşuluyor.

**

Ankara-Sincan'da yaşayanlar yıllardır evinin anahtarını mahalle bakkalına emanet ediyordu. O bakkal, müşterilerinin kendisine teslim ettiği anahtarları kopyaladı ve evlere girerek hırsızlık yaptı. Ve bakın ipliği nasıl pazara çıktı?

**

Ankara 32'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Sinan Ateş davasında, savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Tetikçi ve azmettiricilerin de aralarında bulunduğu beş sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

**

Yaşlı aylığı, engelli maaşı ve evde bakım hizmetinin de aralarında bulunduğu sosyal yardımlar, memur ve emeklilerine yapılan maaş zammı ile birlikte arttırıldı. Evde bakım ücreti, 9 bin lirayı geçti. Yaşlı aylığı ise; 4 bin 181 liraya çıktı. Ayrıntılar geliyor.

**

Mavi ekran, genellikle hata veren bilgisayarlar için kullanılan bir tabir. Ancak o ekran neredeyse tüm dünyada aynı anda kendini gösterince komplo teorileri birbirini izledi. Dünya genelinde havalimanları kilitlendi. Bankalar devre dışı kaldı. Sağlık sistemleri çökmenin eşiğine geldi. Yayın yapamayan televizyonlar bile oldu.

**

Suikast girişimi sonrası, Trump, ilk kez bir mitingde sahnedeydi. Seçimi kazanmış gibi motive olan cumhuriyetçileri selamlayan Trump, "Zafer bizim" mesajı verdi. Dünyaysa, bir yandan Biden'ın çekileceği iddialarını konuşuyor.

**

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan-Engin Polat hakkındaki iddianame mahkeme tarafından kabul edildi ve MASAK raporu da dosyaya girdi. Raporda çok ince ayrıntılar var ve buna göre; Dilan Polat serbest kalabilir.

**

Unutulmaz besteleri ve şarkılarıyla, bir döneme damga vurmuş bir isim Hakkı Bulut... Şaşalı hayatın aksine çok mütevazı bir yaşam sürüyor. 45 yıldır, İstanbul-Bahçelievler'deki apartman dairesinde yaşıyor. Arkadaşlarımız bugün, usta sanatçının konuğuydu. Hakkı Bulut evinin kapılarını atv Haber ekiplerine açtı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN