17 Temmuz 2024, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanlığı külliyesi, anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı dün akşam. Erdoğan, konuklarını "Mah-ı Muharrem oruç açma lokması" programında ağırladı.

**

"PKK sizi tükürüğüyle boğar" sözleri ile bir dönem büyük tepki çeken DEM Parti'li Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, önce CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, ardından da tam da 15 Temmuz günü, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belediyede ağırlandı.

**

Başıboş köpek sorununun çözümü için meclise gelen 17 maddelik kanun teklifinin görüşmeleri hararetli başladı.

**

AK Parti'nın başıboş köpek sorununun çözümü için hazırladığı 17 maddelik teklif, artık Meclis'te. Teklifle, kuduz riski taşıyan, saldırganlaşmış, rehabilite imkanı olmayan sahipsiz köpeklerin uyutulması öngörülüyor.

**

Amerikan başkan adayı Trump'a yönelik suikast girişiminin yankıları olası büyük bir savaşa dair endişeleri de artırıyor. Sebebi, Amerikan Ulusal Güvenliği'nin saldırıya dair İran'dan şüphelendiğini açıklaması.

**

Yenimahalle, son seçimlerde CHP'ye geçen belediyelerden biri. İlçe, şu sıralar çöp dağları ve kötü kokular ile gündemde.

**

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde 29 işçinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili ilk duruşma vardı bugün. Dokuz sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanıklardan birinin savunmasıysa, tek kelimeyle "pes" dedirtti.

**

Tuzağa çektikleri öğrencileri kandırmak için, sahte diploma töreni bile yaptılar. Ve hedeflerine de ulaştılar!

**

Türkiye karşıtlığıyla tanınan Amerikalı senatör Bob Menendez, Mısır ve Katar'a imtiyaz sağladığı gerekçesiyle yargılanıyordu. Demokrat isim, üzerine atılı 16 suçun tamamından suçlu bulundu. Aralarında, "Yabancı ajan faaliyetleri" de var.

*9*

Şimdi izleyeceğiniz haber, midye sevenleri üzebilir. Zira yapılan son araştırmada, midyenin içinde, kilogram başına iki bin 740 cam parçacığı bulundu. Bu durum bakın sağlığımızı nasıl tehdit ediyor.

**

Megakentte yaşayanlar, bugün özellikle öğle saatlerinde tam anlamıyla kavruldu. Afrika sıcağından bunalan gölgede piknikle ya da denize girerek serinlemeye çalıştı. Gelelim asıl uyarıya. Sıcak hava dalgası, hafta boyunca devam edecek.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN