16 Temmuz 2024, Salı 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Milyonlarca emeklinin beklediği haberi, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler verdi. En düşük emekli aylığı 12 bin 500 liraya yükselecek.

**

Bugün Külliye'de kabine toplantısı vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da toplantı bitiminde kameraların karşısına geçti. NATO Liderler Zirvesi'nin perde arkasını anlatırken Türkiye'nin NATO'daki yerine dikkat çekti ve "Türkiye tek bloğa sıkıştırılacak bir ülke değildir" cümlesini kurdu.

**

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Külliye'de gerçekleşen 15 Temmuz anma etkinliğinde halkla buluştu. Önemli mesajlar verdi. "Ruhlarını bir dolara satacak kadar ucuzlaşanlar olabilir" dedi, "Milletimiz modern dönem haşhaşilerini affetmeyecek" diye de devam etti konuşmasında.

**

CHP Genel Başkanı Özgür Özel meclis grubunda kürsüdeydi. Gezi provokasyonunun finansörü olmakla suçlanan ve cezaevinde bulunan Osman Kavala'ya sahip çıktı, serbest bırakılmasını istedi. Özel Anayasa Mahkemesini de hedef aldı.

**

Amerika, başkan adayı Trump suikast girişiminin şokunu atlatmaya çalışıyor. Trump saldırının ardından ilk kez seçmenin karşısına çıktı.

**

Mehmetçik, terörün kökünü kazımakta kararlı. Bölücü hainlerin inleri abluka altında. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesi ile; Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta 2 ayrı operasyona imza atıldı.

**

İzmir'de yaşanan facianın yankıları hala sürerken bu defa da İstanbul'da Anadolu Yakası'nın kalbinde korkutan görüntüler ortaya çıktı. Tehlikenin yeni adresi bu kez Kadıköy oldu!

**

Yine bir ihmal ve yine çok büyük bir acı... Adres bu kez İzmir'in Çeşme ilçesi. Delikli koy yakınlarında, hızar makinesinden otluk alana sıçrayan küçücük bir kıvılcım, koca bir araziyi küle çevirdi...

**

Silivri sahilde işletme açmaya kalktılar. Denize gelenlerden ücret alıyorlardı. Üstelik hiçbir hakları olmamasına rağmen. O saltanatları bakın nasıl son buldu?

**

Bursa'da trafik ekipleri şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Sürücü ikaza rağmen durmayınca otomobilinin lastiği patlatıldı. Şüpheli, patlak lastikle ters yöne girip kaçmayı denedi ama başaramadı.

**

İstanbul Bağcılar'daki bir apartmanı su basmıştı. Ekiplerin çalışması sırasında karşı aparmanın elektrik tesisatında hasar meydana geldi. Sadece bu da değil dairelerdeki elektronik cihazlar alev aldı. Ev sahiplerinin eşyaları küle döndü.

**

Kadıköy sahilde gezen bir kadın, dengesini kaybedip denize düştü. Boğulma tehlikesi geçiren kadın, çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN