21 Mart 2024, Perşembe 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3304. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

''Kız ben senin maaşını yerim dedi, yedi'' Seda Kabalak'ı 365 bin TL'den eden aşk...

Mustafa ile bir evlilik sitesinde tanıştığını, Mustafa'nın buluşup görüşmeden kısa zamanda evlenmek istediğini söylediğini, ona inandığını, Mustafa'nın kendisine kredi çektirdiğini, ardından da kayıplara karıştığını anlattı. Seda Kabalak çektiği krediyi Mustafa'nın kendi hesabına attığını, atarken de açıklamasına "borç ödeme" yazdığını, tüm bunların çok sonradan farkına vardığından bahsetti.

Ziya'nın evini satan emlakçılardan biri canlı yayında. 32 yaşındaki genç parasını nereye kaptırdı?

Ziya'nın evini satan emlakçılardan Hakan Bey Ziya'nın evinin emsallerinin değerinin bir milyon 800- bir milyon 900 olduğunu, aynı apartmanda bu fiyatlara daire satıldığını belirtti. Müge Anlı "siz Ziya'da bir farklılık olduğunu anlamadınız mı?" diye sordu. Hakan Bey hafif pelteklik olduğunu onun dışında bir engelli olduğunu anlamadığını belirtti.

Sultangazi'den 18 Mart'ta kayboldu. En son 2450. Sokak istikametine gittiği öğrenildi.

Muhabir Cansu Düzgün; Leydi'nin en son 2450. sokaktaki kameralara yansıdığını, oradaki bir izleyicinin kendilerine ulaşıp Leydi'yi en son bir erkeğin yanında gördüğünü söylediğini açıkladı.

75 yaşındaki kadının cılız lakaplı komşusu canlı yayında. ''Annemizin ölüm haberi gelmeden bize başsağlığı diledi.''

Ergün Bey, annesinin ölüm haberi gelmeden önce Cılız Hüseyin'in baş sağlığında bulunduğunu bu yüzden ondan şüphelendiğini ifade etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN