3 Temmuz 2024, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

A Milli takımımız Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek Euro 2024'te çeyrek finale yükseldi. Ay yıldızlı bir zafer gecesi yaşadık. Goller Merih Demiral'dan geldi. Mert Günok ise kalemize duvar ördü adeta. Ama sahadaki her bir oyuncumuz yedek kulübesine kadar dişe diş kana kan mücadele etti.

**

Avusturya'yı 2-1 ile devirdiğimiz tarihi maçtan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan da soyunma odasında galibiyeti kutlayan oyuncularımızı ve teknik heyeti telefonla arayıp tebrik etti. "Gözlerinizden öpüyorum" dedi.

**

Attığı ikinci golde büyük sevinç yaşadı, mutluluğunu bozkurt işaretiyle kutladı. Gecenin sembol fotoğrafı oldu. UEFA, Merih Demiral'in bozkurt işaretli gol sevincine soruşturma başlattı.

**

Millilerimiz dün gece sahada devleşti. Tarihe geçen istatistikler var maçla ilgili. Ve hatta dünya manşetlerini süsleyen övgüler de. Sıra yarı final biletinde.

**

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temmuz ayı diplomasi turu hızlı başladı. Erdoğan Şanghay İşbirliği Örgütü toplantısı için bugün Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gitti ve ayağının tozuyla Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi.

**

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temmuz ayı diplomasi turu hızlı başladı. Erdoğan Şanghay İşbirliği Örgütü toplantısı için bugün Kazakistan'ın başkenti Astana'ya gitti ve ayağının tozuyla Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi.

**

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği haber geldi. Haziran ayı enflasyonu açıklandı. 6 aylık verinin ortaya çıkmasıyla birlikte, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlar da netleşti.

**

Suriyeli sığınmacılar üzerinden bir nefret körüklenmeye çalışılıyor birkaç gündür. Ne yazık ki buna ortak olan siyasiler de var. CHP Kayseri milletvekili Aşkın Genç, katıldığı canlı yayında sığınmacılarla ilgili büyük bir provokasyona imza attı.

**

Çöpçüler kralı... Davaro... Kibar Feyzo... Zübük... Tosun Paşa... Ve daha nicesi... O, hayat verdiği sayısız karakterle taht kurdu gönlümüze. Yeri dolmayan, dolmayacak büyük usta Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının 24'üncü yıldönümü bugün.

**

Genç yıldızımız Arda Güler Avusturya maçından hemen önce bir video mesajla 11 yaşındaki Esila'ya ulaştı. Hatay'da yaşayan Esila, sınıf arkadaşlarıyla birlikte Arda Abi'sine bir mektup yollamıştı. Milli futbolcu, o mektubu karşılıksız bırakmadı.

**

atv'nin sevilen yarışmacısı Alan'ın yarışmacıları arasındaydı 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeynep Sena Erkök. Taklit yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmekle kalmadı, hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

**

Ukraynalı Leila 15 ay önce dünyaya geldi. İşitme engelliydi. Ailesi tedavi için bebeklerini Türkiye'ye getirdi. Küçük kız, kendisine takılan biyonik kulak ile ilk kez annesinin sesini duyduğunda kameralar da kayıttaydı.

**

Araç sahipleri bilir. Start stop ve ekonomik mod, özellikle yakıt tasarrufu için tercih edilir. Ancak her zaman değil. Özellikle uzun yolda, hem araca hem de sürücünün cebine ciddi zararlar veriyor. Uzmanlar bakın ne diyor?

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN