16 Eylül 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı izleyicisinin dikkati sayesinde bulundu. Saliha Yılmaz, günler sonra ablasına kavuştu.

53 yaşındaki yüzde 90 zihinsel engelli Hacer Demir 12 Eylül günü İstanbul Güngören'deki evinden kayboldu. Onu aramak için abla Saliha Yılmaz Müge Anlı'ya başvurmuştu. 12 Eylül'de İstanbul'dan kaybolan zihinsel engelli kişi dikkatli bir izleyicinin ihbarıyla bulundu. %90 zihinsel engelli kadına sevgi izi yapıldı.

15 yaşındaki çocuk yayının ardından bulundu. 2 şahıs çocuğun kaçırılması ve alıkonulması suçlaması ile gözaltına alındı.

15 Yaşındaki Esma Sare Ersalı, İstanbul Küçükçekmece'deki evinden 7 Eylül Cumartesi günü kaybolmuştu. 15 yaşındaki çocuk yayının ardından bulundu. 2 şahıs çocuğun kaçırılması ve alıkonulması suçlaması ile göz altına alındı.

Hatice Musaoğlu'nun çocukları canlı yayında yüzleşiyor. ''Ağabeyim, anneme silah çekmişti''

Sevim Terzi, kardeşiyle arası bozulmasın diye baba malından istemediğini ama Aydın'ın babası öldükten sonra maaş kartını alabilmek için annesine silah çektiğini iddia etti. Aydın Bey bu iddiaları yalanladı.

Yangına ilk müdahale etmeye çalışan komşu konuştu. ''Büyük bir yangındı içeri giremedik''

Komşulardan biri Yaşar'ın sinirli biri olduğunu, daha önce de kendi çeşmelerini kırdığını anlattı. Komşu Emine Çataloğlu da "Yaşar, köylünün suyunu kesti bu yüzden yangına müdahale edemedik. Ev o kadar çabuk yandı ki müdahale bile edemedik. Normalde o kadar çabuk yanmaması lazım" dedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN