9 Eylül 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

8 yaşındaki çocuğumuzun ölümü yüreğimizi yaktı

Müge Anlı, "Bugün ilk ders zili çaldı. Yaklaşık 20 milyon öğrenci okuluna döndü. Narin bugün okula başlayamadı. Eğer Narin bulunamasaydı ailesi yayınımıza konuk olacaktı ama yayın yasağından dolayı yapamadık." dedi.

2 zanlı, demir parmakların ardına kondu. ''Bana zehir verdi, Mehmet'in yemeklerine dök dedi''

53 yaşındaki Mehmet Yörük, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Canlı yayında cinayet itirafı gelmiş, merhumun ölümünden sorumlu tutulan eş Sebile Hanım, üfürükçü Mustafa'nın hazırladığı suyu eşine içirdiğini ve eşinin bu şekilde öldüğünü itiraf etmişti. Canlı yayında göz altına alınan 2 zanlının tutuklanıp kasten öldürme suçlamasıyla parmaklıklar ardına konduğu açıklandı.

Vildan Güldür'ü ağlatan olaylar ağı. ''Annem altınlarımı aldı, eve gelen ustayla kaçtı''

Vildan Güldür, "annem oğlunun düğününde Dadaş lakaplı teyzemin sevgilisi ile kaçtı. Annem kaçarken yanına 20 çeyrek altın, 30'ar gramlık 6 tane bilezik aldı" iddiasında bulundu.

25 yaşındaki Zeynep Ulaş aranıyor...

26 Yaşındaki iki çocuk annesi Zeynep Ulaş, 30 Ağustos günü Balıkesir'in Gönen ilçesinden kayıplara karıştı. Babası Naci Ergöl ve annesi Sevim Ergöl onu aramak için stüdyoya geldi. Zeynep'in 45 yaşındaki köylüsü tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN