3 Eylül 2024, Salı 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

3 çocuk babası Mehmet Yörük öldürüldü mü? Babasının ölümünde suçladığı annesinin karşısında...

Annesini babasını öldürmek ile suçlayan Ömer Bey, Mustafa'nın oğluna gerçekleri itiraf ettiğini ileri sürdü. Gelin Nazlı ise kayınbabası Mehmet'in dört dörtlük biri olduğunu, uzun süre yerde yattığını söyledi. Sebile Hanım ambulansı aradıklarını ama uzun süre gelmediğini ileri sürdü. Müge Anlı ambulansı arama ve gelme saatlerinin kayıtlı olduğunu ortaya kolayca çıkabileceğini bu yüzden Sebile'nin yalan söylememesi gerektiğini ifade etti.

Şüphelerin odağındaki isim konuştu. Mehmet Yörük, iş birliğinin kurbanı mı?

Mustafa Samagan'a Sebile Yörük'e karşı hisleri soruldu. Mehmet Samagan öncesinde Sebile Yörük'e karşı bir şey hissetmediğini ama kocası öldükten sonra ona ilgi duyduğunu bu yüzden evlenmek istediğini ama çocuklarının daha çok erken olduğunu söyleyip evlenmesine karşı çıktığını anlattı.

Sığ nehirde derin şüphe, soru işaretleri. Gökhan Atakan'ın kuşku dolu ölümü...

İnşaat mühendisinin boğulduğu söylenen nehir... Gökhan Atakan'ın ölümüyle ilgili pek çok soru işareti vardı. Yayının ardından harekete geçen ekip, doktor eşinin, Gökhan Atakan'ın düştüğünü söylediği Sakarya'daki Doğançay nehrindeydi...

Mehmet Yörük'ün eşinden cinayet itirafı... ''Benimle evlenebilmek için içirdiği su ile kocamı öldürdü''

Müge Anlı Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Hanım'ın canlı yayında bazı şeyleri itiraf edeceğini açıkladı. Sebile Hanım " Mustafa Ogün eve su getirdi. O her zaman su getiriyordu, bana da su getiriyordu. O gün de su getirdi. Kocam Mehmet'e su içirdi ve ona 'aramızdan çekileceksin ve ben Sebile ile evleneceğim' dedi. Ben ben kocamı seviyordum onunla evlenmek istemiyordum. O sabah eşim kalktığında iyiydi, Mehmet'in getirdiği su içtikten sonra rahatsızlandı." dedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN