2 Eylül 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

Sevgi İzi sayesinde 96 kaybımız bulundu.

Sevgi İzi yaptırın, sevdiklerinizi güvence altına alın. Sevgi izi tatil yapmadı. 25 farklı şehirde 96 kayıp bulundu. Sezon arası verdiğimiz süreçte Sevgi İzi sayesinde 13'ü çocuk olmak üzere 96 kaybımız kısa süre içinde bulunup ailelerine teslim edildi.

7 aylık eşini depreme kurban verdi. Eşinin mezarını bulmak için mücadele veriyor.

Ozan Laleci, 6 Şubat depreminde enkazdan ölü olarak çıkarılan eşi Büşra Meral Laleci'nin cenazesini tespit edebilmek için karısının biyolojik ailesini arıyor. Ozan Laleci, eşinin cenazesini bulabilmek için onun gerçek ailesine ihtiyacının olduğunu, anlattı. Ozan Laleci, depreme Antakya'da yakalandıklarını, yaşadıkları binanın yıkıldığını, karısıyla saatlerce enkaz altında kaldıklarını, karısının son anda bile "hangimiz çıkarsa geriye kalan bizim hayallerimizi gerçekleştirsin" dediğini metanetli davrandığını anlattı.

Aşk sarmalında çözülmeyi bekleyen düğüm. Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Gökhan'ın, Yeliz adında bir kadınla evlendiği, Yeliz'in iki yıllık evlilerken doktor Erdal Bektaş ile sevgili olduğu konuşuldu, Yeliz'in "Gökhan karpuzu yıkamak istedi. O sırada suya düştü ardından ben de suya atladım. Onu kurtaramadım. Çıkınca bayıldım" şeklinde ifade verdiği söylendi. Müge Anlı hem Yeliz hem de sevgilisi Erdal'ın doktor olduğunu, bu yüzden otopside gerçeklerin ortaya çıkmasını engellemek için önce Gökhan'ı evde o nehrin suyunda boğup sonra nehre attıklarının iddia edildiğini açıkladı.

Bir aşk, çifte ölüm, şüpheli noktalar. Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı?

Osmaniye'de şüpheli ölüm. Evinde bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, 12 Nisan 2024 günü şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Oğlu Ömer Furkan Yörük, babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı. Annesinin Mustafa adında üfürükçü sevgilisi olduğunu ve babasını bu adam ile öldürdüğünü iddia eden Ömer Bey "adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi" dedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN