26 Haziran 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

50 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya 4 Mayıs'ta şüpheli şekilde kayıplara karıştı. Sevil Çetinkaya'yı aramak için stüdyoya gelen kardeşleri Yeliz ve Baykal Kaya, ablaların arkadaşı olan İsmail Gezer'den şüphelendiklerini söyledi. Stüdyoya gelen ve karşı taraf ile yüzleşen İsmail Gezer'in "Beni burada zorla tutuyorlar" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. İsmail Gezer'in kaçmak için polisi aradığı söylenirken, Müge Anlı, binanın güvenli olduğunu ve kimsenin burada zorla tutulmayacığını söyledi.

4 Mayıs'ta şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Sevil Çetinkaya'nın boşanmak üzere olduğu eşi Ayhan Çetinkaya'da canlı yayına katıldı. Ayhan Çetinkaya, kayıp eşinin İsmail Gezer'e vekâlet vermesinin mümkün olmadığını, Sevil Çetinkaya'nın parasını kaptıracak bir kadın olmadığını söyledi. İsmail Gezer'in "Sevil'i en son Afyonkarahisar'a bıraktım" diyerek hedef şaşırttığını söyleyen Ayhan Çetinkaya, önemli açıklamalarda bulundu.

Sevil Çetinkaya kaybının baş şüphelesi İsmail Gezer'in kendisini dolandığını söyleyen Turgay Bey canlı yayına katıldı. Annesinin tarlasını satmak için İsmail Gezer ile iletişim kurduğunu söyleyen Turgay Bey, İsmail'in kendi imzasını taklit ettiğini söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN