24 Haziran 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Savaş Diricanlı, 28 yıl önce kendisinden habersiz bir şekilde dünyaya gelen oğlunu aramak için Müge Anlı'nın kapısını çaldı. 29 yıl önce amcasının baldızı Banu Çamca ile ilişki yaşadığını söyleyen Savaş Bey, bu birliktelikten bir çocukları olduğunu ve bu gerçeği 25 yıl sonra öğrendiğini anlattı.

Gaziantep'ten gelen Ercan Bey, 27 yıllık karısının evlerini satıp Antalya'dan ev alarak iki çocuğu ile kayıplara karıştığını söyledi. İddiaların odağındaki Gül Polat, canlı yayına bağlanarak, Ercan'ın kendisini iki kere bıçakladığını iddia etti. Ailesinin zoru ile yıllar önce Ercan ile evlendiğini söyleyen Gül Polat, Müge Anlı'dan yardım istedi.

Ercan Bey'in kötü bir baba olduğunu ve onun yüzünden psikolojik sorunlar yaşadıklarını anlatan Selcan Hanım yayına bağlandı. Selcan Hanım babasının yıllarca kendilerine eziyet ettiğini, annesinin babasını aldatmadığını söyledi.

50 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya'ya 4 Mayıs'tan beri ulaşılamıyor. Onu aramak için kardeşleri Yeliz ve Baykal Kaya Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Fransa'dan Türkiye'ye gelen Sevil Hanım'ın Uşak'ın Sivaslı ilçesindeki annesini, yanında İsmail adında bir erkek arkadaşıyla ziyaret ettiği, ardından kayıplara karıştığı öğrenildi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN