20 Haziran 2024, Perşembe 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

''Bir haftalık sevgilime bir milyon TL kaptırdım'' Hayatının aşkını ararken hayatının dersini aldı.

Nursen Hanım, tanıştıktan sonra karşı tarafın her gün parayı istediğini kendisinin de gönderdiğini ifade etti. . Nursen Hanım 30 - 50.000 TL arası para ödediğini, ardından arabasının bozulduğunu söylediğini, arabası için tamir parası ve çekici parası istediğini anlattı. 200.000 TL para kaptırdığını anlattı. Müge Anlı ölüm tehditlinden sonra bile Nurşen Hanım'ın 800.000 TL para gönderdiğini tüm bunları neden yaptığını mantığını almadığını belirtti.

Cevizleri alındığı söylenen komşu konuştu. ''Mehmet, beni 15 bin TL'lik zarara uğrattı''

Geçtiğimiz günlerde Mehmet'in komşusunun cevizini çaldığı iddia edilmişti. Cevizleri alındığı söylenen komşu Elife Hanım, Müge Anlı ekibine konuştu. "Cevizler damda serildi, aldığını çuvalla balkonuna attı" iddiasında bulunan Elife Hanım, Mehmet'in cevizleri satacağını söyleyip aldığını parayı geri getirmediğini kendisine 15.000 liralık zarara uğrattığını anlattı.

İzaha muhtaç çelişkiler, şüpheli noktalar. Cinayet iddiası ile ilgili yüzleşen taraflar.

Mehmet Bey Güllü'nün annesinin kendisini beğendiğini Güllü'nün de buna sinirlenip kendisini çadırdan attığını ileri sürdü. Kayınvalide bu iddiaları yalanlayarak Mehmet'ten haz etmediğini, onun yüzünden kızının yuvasını yıkıldığını, Mehmet'in sürekli yalan söylediğini dile getirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN