1 Aralık 2022, Perşembe 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nin özel öğrencileri toplumsal bilinç ve farkındalık temalı kısa film projesini hayata geçirdiler. "Hayallerin Ötesinde" adlı kısa film çeken özel öğrenciler, bu anlamı projede Müge Anlı'yı da unutmadılar.

Müge Anlı'dan yardım isteyen Derya Örücü, 3 çocuğunu eşinin kaçırdığı iddia etti. 8, 6 ve 2,5 yaşındaki çocuklarını kaçırarak işkence ettiğini söyleyen Derya Örücü, eşinin madde bağımlısı olduğunu söyledi. Canlı yayına bağlanan Derya Örücü'nün kayınvalidesi gelinin yalan söylediğini belirtti. Canlı yayında kanıt olarak gösterilen videolar herkesi şoke etti.

Çocukların bulunduğu evdeki tüyler ürperten görüntülere Müge Anlı'dan sert tepki geldi. Eşinin iddialarını yalanlayan Cumali Örücü, "Derya dönsün diye öyle yaptım, çocuklarımı dövmedim" dedi. Cumali'nin kendini savunma şekli Derya'yı sinirlendirdi. Çok geçmeden güzel haber geldi, yayınımız ekipleri harekete geçirdi! Adana Cumhuriyet Başsavcılığı 8, 6 ve 2,5 yaşındaki çocukları teslim aldı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN