Pazartesi'nin yeni birincisi "Bir Küçük Gün Işığı"

GİRİŞ TARİHİ:  13.09.2022, 10:56
Pazartesi'nin yeni birincisi "Bir Küçük Gün Işığı"

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı geçtiğimiz akşam yayınlanan 2. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.

2.bölümü ile izleyici karşısına çıkan Bir Küçük Gün Işığı, duygu dolu sahneleriyle izleyenleri ekranlara kilitledi. Sevilen dizi, #BirKüçükGünIşığı etiketiyle övgü dolu yorumlar alarak gecenin en çok konuşulan yapımı oldu.

Bir Küçük Gün Işığı 2. bölümü ile reytinglerde %6,20 izlenme oranı ve %18,76 izlenme payı alarak Tüm Kişiler'de birinci oldu.

2. Bölümde neler yaşandı?

Elif, Fırat'ın iş teklifini kabul etti!

Güneş ve Dila ofiste karşı karşıya geldi!

Güneş'in annesini çaresizce arayan Elif, hep bir adım Dila'nın arkasındadır. Fırat'ı yalanlarıyla kandıran Dila, onu Güneş'in annesi olmadığına ikna eder ve evden tüm eşyalarını taşımayı başarır. Ancak Fırat'ın getirdiği çilekli tatlıyı yiyen Güneş fenalaşır. Çileğe alerjisi olan küçük kız hastaneye kaldırılır. Doktorun bu tür alerjinin genetik olduğunu söylemesi Fırat'ın yine kuşkulanmasına neden olur. Çünkü Dila'nın da çileğe alerjisi vardır.

Elif, kocasının şirkete borcu olduğu halde Fırat'ın kendisine verdiği tazminatı kabul etmez ama zor durumdadır. Çalışanlarının borcunu ödeyebilmek için arabasını satar.

Annesinin bulunmasını istemeyen Güneş ise Elif'e iyice alışır. Sude ise Dila'ya annesi Ümran'a karşı iş birliği teklif eder. Fırat'ın iş teklifini kabul etmek zorunda kalan Elif, Güneş'i de alarak şirkete gider. Ve orada Dila ile karşılaşırlar. Ümran ise Fırat ve Dila'nın davranışlarından bir şeyler gizlediklerini farkındadır. Mehveş ise Dila'nın odasına sakladığı Güneş ile fotoğraflarını bulur.

Dila ile karşı karşıya gelen Elif, onun Güneş'in annesi olduğunu anlayacak mı? Fırat bu kez doğruyu öğrenebilecek mi? Fotoğraflarla Ümran'a yakalanan Mehveş ne yapacak?

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturduğu, başrollerini; Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beren Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı'nın paylaştığı "Bir Küçük Gün Işığı" her Pazartesi atv'de.

Son bölümü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN