25 Eylül 2024, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda yaptığı tarihi konuşma dünya basınında da manşetlere taşındı. Erdoğan ayrıca Amerikan NBC News kanalına da özel bir röportaj verdi. "Hamas, ülkesini topraklarını savunan bir direniş örgütüdür" cümlesini kurdu. Ukrayna'nın NATO üyeliği için de "Diğer üye ülkelerin tavrına bakacağız" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın baş döndüren diplomasi trafiği gün boyu devam etti.

**

Bir süredir devam eden son günlerde ise ayyuka çıkan düelloda Mansur Yavaş vites yükseltti. Yavaş da tıpkı Ekrem İmamoğlu gibi yurt gezisine çıkmaya hazırlanıyor. CHP liderine ise Amerika ziyareti öncesi bu konu soruldu. İki isim arasındaki soğuk rüzgârlar. Özel, önce "Sorun yok" dedi ama devamında "Dönüşte iki başkanı bir araya getireceğim" demesi de dikkat çekti.

**

Birleşmiş Milletler kürsüsündeki konuşmalara da konu olan İsrail katliamları, tüm hızıyla devam ediyor. Son suikastı Hizbullah da teyit etti. Direnişin füzelerden sorumlu komutanının da şehit olduğu duyuruldu. Asıl tartışmaysa, İran ve Hizbullah arasında. Zira dini lider Hamaney'in sözlerinin aksine, Hizbullah, hamisi İran'dan İsrail'i vurmasını istedi. Ancak yanıt bekledikleri gibi olmadı.

**

Sokaklardaki güvenliğimizi tehdit eden tehlike. Potansiyel suç makineleri aramızda kol geziyor. Çünkü, isteyen herkes, ne yazık ki maalesef ki kolayca uzun namlulu silah sahibi olabiliyor. Üstelik ruhsatı, kaydı olmadan hiçbir prosedüre tabi tutulmadan. İşte bu sebeple şehir eşkıyaları sevdiklerimizi bizden alıyor. Biz de soruyoruz bu iş ne zaman sona erecek?

**

Görkem Sertaç Göçmen, Bakırköy'de sevgilisiyle tartışmış, kendisini durdurmak isteyenlerin üzerine araba sürüp ezmeye çalışmıştı. Hakim ve savcı anne - babanın oğlu olan Göçmen'in ilk vukuatı değildi bu. Daha önce de sağlık çalışanlarıyla da karakolluk olmuş, ancak her seferinde dışarda kalmayı başarmıştı. Yine başrolünde olduğu bir olay yaşandı. İstanbul'u terk edip Sinop'ta yaşamaya başlayan Sertaç Göçmen'in bekçi ve polisi silahla tehdit ettiği ortaya çıktı.

**

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bitlis ziyareti sırasında, 9 yaşındaki Ada, açtığı pankartla göz ameliyatı için destek istemiş, Erdoğan küçük kızın tedavisi için aynı gün talimat vermişti. Ada, İstanbul'da olduğu ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Hatta Bitlis'e dönüp tekrar okula bile başladı.

**

TOKİ'den yeni arsa kampanyası geldi. 25 ilde 379 arsa satışa çıkarıldı. Arsalar, konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis ve akaryakıt istasyonu olarak kullanılabilecek. Yüzde 25 peşin ve 48 ay vade fırsatı ile açık artırma usülü ile satılacak. İşte detaylar.

**

İşitme engellilerin, sağlık hizmetlerinden iletişim sorunu yaşamadan faydalanabilmesi için yeni bir sistem hayata geçirildi. Cep telefonuna bir uygulama indirmeleri gerekiyor önce. Ve bu uygulama sayesinde, acil sağlık hizmetlerinden doktor görüşmelerine, hastanelerden randevu talebine kadar pek çok sağlık işlemini kolayca tamamlayabiliyorlar. Bakın o sistem nasıl işliyor?

**

Son dönemde özellikle sosyal medyada artan bir kirlilikten bahsedeceğim size. Medyum' tuzağı! Verdikleri reklamlarla ve vaatlerle, ağlarına çekiyorlar kurbanlarını. O kişi de derdine çare bulduğunu zannederken büyük bir tuzağın içinde buluyor kendini ne yazık ki. Bakın nasıl?

**

Gaziantep'li 4 kardeş, Müge Anlı'nın programına katılmış, babalarını annelerinin öldürmüş olabileceğini öne sürmüştü. Cinayetin tanığı olarak da diğer kardeşlerini göstermişlerdi. Bu iddianın kilit ismi olan kardeş konuştu. Cinayet iddiasını, canlı yayında doğruladı. Bakın neler neler anlattı ve sonrasında neler yaşandı.

**

Telefon dolandırıcılarının son kurbanı 77 yaşındaki emekli öğretmen Sevim Aşıcı oldu. Klasik bir numara çevirdi sahtekarlar ve "kişisel bilgileriniz ele geçirildi" yalanıyla, talihsiz kadının tüm birikimini çaldılar. Emekli öğretmene yapılan kelimenin tam anlamıyla 'utanç!'

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN