16 Eylül 2024, Pazartesi 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Beştepe Külliyesi 1. Dönem Hakim ve Savcı Yardımcıları Eğitimi Açılış Töreni'ne ev sahipliği yaptı bugün. Cumhurbaşkanı Erdoğan yargı alanında atılacak yeni adımların sinyalini verirken dikkat çeken bir sosyal medya uyarısı da yaptı. "Sanal alemdeki infaz mangaları her gün hedef tahtasına koyacak bir şahıs ya da kurum buluyor" dedi, "Adaletin reyting ve etkileşim avcılığına kurban edilmesine göz yumamayız" diye ekledi. Erdoğan son dönemde yaşanan yürek yakan olaylar üzerinden bir uyarı da "istismar siyaseti" için yaptı.

**

8 yaşındaki Narin'in katledilmesine yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. 3 şüpheli göz altındaydı. Biri amcanın eşi Hediye Güran. İddiaya göre Narin'in katledildiği o dakikalarda 2 kez Narin'in evine gitmişti. Yani o anlarda olup bitenin en yakın tanığıydı. Adliyeye sevk edilen Hediye Güran'ın ifadesinde ne söylediği merak konusu. 19 gün sonra çuval içinde dere kenarında cansız bedeni bulunan Narin'in ise bulunduğu anların görüntüsü ortaya çıktı.

**

İstanbul-Kartal'da bir kuyumcuya hırsız girdi dün gece. 5 kişiydiler. Mahalleli fark etti olan biteni. Engel olmak istediler. Hırsız var diye bağırıp çeteyi geri püskürtmeye çalışan da oldu. Balkondaki saksısını ve patates-soğanını, aşağıya fırlatan da. Ateşle karşılık buldu bu çaba. Yani, gözü dönmüş hırsızlar, sadece milyonluk altın çalmadı. Cinayete de teşebbüs etti.

**

Artvin'de bugün şiddetli yağış hakimdi. Bir çok noktada taşan dereler sele neden oldu. Çay bahçesinde mahsur kalan bir kadınsa ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

**

Kanada'da Türk ailenin işlettiği bir restoran, 36 saat içinde 2 kez kundaklandı. Zarar büyük. Neyse ki can kaybı yok. Ancak akıllarda birçok soru var. Polisin ihmali var mı? Bunu kim, neden yaptı? Restoranın işletmecisi Berat Saymadi atv Haber'den Zeynep Timurlenk Pozut'a konuştu, yaşadıklarını şüphelerini anlattı.

**

Boyları minik, yükleri ağır… Kitapları, defterleri, boyaları derken neredeyse kilolarının yarısı kadar çantalarla okul yollarına düşüyor bir çoğu. Ancak bu onların beden gelişimi için oldukça tehlikeli. Peki, bir çocuğun çantası en fazla kaç kilo olmalı. İşte cevap.

**

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN