12 Eylül 2024, Perşembe 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünün üzerindeki sır perdesini aralamak için çok yönlü bir soruşturma yürütülüyor. Bir yandan şüphelilerin ifadeleri alınıyor diğer yandan adli tıpta örnekler inceleniyor. Ortaya atılan her iddia araştırılıyor. Hepsi cinayeti aydınlatmaya bir adım daha yaklaştırıyor soruşturmayı yürüten savcılığı. Jandarmada sorgusu tamamlanan aralarında Narin'in anne ve babasının da bulunduğu 22 şüpheli, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. İfade işlemi hala devam ediyor. Tüm çaba Narin'in neden öldürüldüğü sorusunun yanıtını bulmak için.

**

19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in annesi babası ve amcaları gözaltına alınmış, muhtar olan amca Salim Güran tutuklanmıştı. Gözaltına alınmayan tek amca Erhan Güran ilk kez konuştu. Aile içi yasak ilişki iddialarına tepki gösterdi. "Katil kardeşim de olsa cezasını çeksin" diyen amca Erhan Güran katilin bir an evvel ortaya çıkmasını istediklerini söyledi. Narin'in cenazesini teslim olan abi ise, "Annesine ise iftira atıldığını" söyledi.

Narin'in cenazesini teslim alan abi Baran Güran da ilk kez kameralara konuştu.

**

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler geleceğin zirvesi etkinliğine video mesajla katıldı. Zirveye Erdoğan'ın Gazze mesajları damga vurdu. "Zulmün karşısındaki insanı duruşumuzdan da geri adım atmayacağız" dedi. Güvenli bir gelecek için "Önce barışa ihtiyacımız var" vurgusu yaptı.
**

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dilruba Kayserilioğlu'nun halkı aşağıladığı ve Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesi ile tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra CHP tarafından protokolde ağırlanmasına tepki göstermişti. Erdoğan "Özgür Özel'in millete özür borcu var" demişti. İşte Erdoğan'ın o sözleri sonrası CHP liderinden özür açıklaması geldi.

**

CHP'li belediyelerin borçları Türkiye'nin gündeminde. Yıllardır ödenmeyen borçlar üzerinden haciz işlemleri de başladı. Tarsus Belediyesi'nde haciz vardı. Ancak borç işçilere ve esnafaydı. Ödenmeyen yaklaşık 11 milyonluk borç nedeniyle belediye başkanının makam odası boşaltıldı.

**

Soykırımcı İsrail ve bir numaralı destekçisi inkar etse de, Ayşenur'un göz göre göre öldürüldüğüne dair kanıtlar, gün yüzüne çıkmaya başladı. Üstelik o anları, bizzat Amerikan medyası paylaştı. İşte Washington Post'un servis ettiği cinayet kanıtı!

**

İstanbul Şişli'de polis aracını park etmeye çalışan bir memur, geri manevra yaparken kaldırımdaki iki yayaya çarptı. Yayalardan birinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüsü ortaya çıktı.

**

Kanadalı ünlü şarkıcı Celine Dion'un Titanik filmi için seslendirdiği şarkı efsane oldu. Yıllardır en çok dinlenen romantik şarkılardan biri olan 'My Heart Will Go On'u bu kez 3 yaşındaki bir kız çocuğu seslendirdi.

**

İstanbul Bağcılar'da yaşayan "kelle" ailesinin çocukları gibi baktıkları köpekleri Daisy, 3 gün önce kayboldu. Köpek kendi mi kaçtı, kaçırıldı mı bilinmiyor. Aile, yaşadıkları bölgede sokak sokak Daisy'i arıyor. Üstelik bulana da bin dolar ödül vaadi var. Ödül büyük olunca, asılsız ihbarların da ardı arkası kesilmiyor.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN